Welcome!

Welcome to our website where you can register to
Szőke Tisza 2018 WDSF INTERNATIONAL OPEN
Furthermore, explore the website for other useful information.

Categories

Check the categories on the competition info page!

Registration!

You can register to competition on the registration page.
Deadline for registration is: 13.06.2018

Nézőknek

Szőke Tisza 2018’ WDSF INTERNATIONAL OPEN Nemzetközi Táncverseny Szegeden

Szeretettel köszöntöm Önöket a Papiron Szeged Versenytáncklub nevében.
Szeretném meghívni Önöket egy napra a tánc világába 2018. június 16-17.-én a Városi Sportcsarnokba a ’Szőke Tisza 2018’ WDSF INTERNATIONAL OPEN Nemzetközi Táncversenyre.
A Papiron Szeged Versenytáncklub már 18. alkalommal szervezi és viszi sikerre ezt az eseményt. A 80-as évek oly sikeres ’Szőke Tisza’ Nemzetközi versenyeinek felújítása adta az első gondolatot a rendezvényre, és 2017-ben már 20 ország versenyzői indultak a különböző korosztályok versenyein. Versenyzőket köszönthettünk a környező országokon kívül Spanyolországból, Norvégiából és Kanadából is. Az elmúlt évek rendezvényei azt bizonyítják számunkra, hogy táncszerető közönségünk várja, hogy egy estére a Sportcsarnokba csábítsuk erre a látványos versengésre.
A standard és latin amerikai táncok elődöntői de. 10 órakor kezdődnek. A junior korosztálytól a seniorig minden korcsoport képviselteti magát. Az este 18 órakor kezdődő látványos gálaesten a legjobbak táncolják a standard és latin amerikai táncok döntőit és meghívott vendég fellépők bilincselik le a közönség figyelmét.
Jegyek elővételben kedvezményesen válhatók a Délmagyarország Ügyfélszolgálati Irodáiban, a KM Tours (Szeged Nagyáruház), Tourinform szegedi irodákban és a Sportcsarnokban.
Jegyárak:
Kedvezményes belépőjegy (elővételben): 2200 Ft.
Teljes árú belépőjegy (helyszínen): 2600 Ft.
Asztaljegy (tánctér körül): 6000 Ft.
A jegyek a teljes napi programra belépésre jogosítanak.

© 2018, Papiron Szeged, All rights reserved. Privacy Policy